the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Autogroothandel

Een autogroothandel is iets anders dan een standaard autobedrijf of garage. De autogroothandel heeft de functie van toeleverancier van autobedrijven, dealers of andere garagebedrijven.

De autogroothandel, een typisch Nederlands fenomeen

Een autogroothandel is geen typisch Nederlands fenomeen, maar autogroothandels komen in Nederland relatief vaker voor dan in andere landen. De oorzaak van het ontstaan van veel autogroothandels ligt in het feit dat er in Nederland al sinds de jaren zeventig relatief veel leasemaatschappijen zijn gevestigd die in operationele leasing doen. Bij deze leasevorm wordt de ex lease auto in de meeste gevallen aan het eind van het contract door de leasemaatschappij verkocht. Hierbij is het voor de leasemaatschappij prettig dat er zaken wordt gedaan met handelaren die in korte tijd veel auto's kunnen afnemen. Ondernemende handelaren specialiseerden zich in het in korte tijd verwerken van grote volumes, en ontwikkelden hun bedrijven tot groothandels.

Is Auto Beernink & de Bekker een autogroothandel?

Auto Beernink & de Bekker is tot op de dag van vandaag een traditionele autogroothandel, maar bedient zich van veel meer inkoopkanalen dan alleen de leasemarkt, en richt zich op zowel nieuwe - als gebruikte auto's. Onze inkopers kopen niet alleen in bij leasemaatschappijen, maar ook van autobedrijven, dealers, autoverhuurders, fleetowners, curatoren en zelfs particulieren. Het bijzondere ervan is dat we dit doen in vrijwel alle landen van Europa. Dit geldt ook voor onze verkoopkanalen want middels de Global Car Company, ons dochterbedrijf, bedienen we kopers uit heel Europa.

Auto Beernink & de Bekker is dus een internationale autogroothandel in nieuwe en gebruikte personenauto's en bedrijfswagens. 

>>Op zoek naar een Autogroothandel?

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter