the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Bijtelling

Wat is fiscale bijtelling?

De bijtelling voor privégebruik is een Nederlandse forfaitaire regeling voor iemand die een auto (personenauto of bestelbus) van de zaak ook privé gebruikt. Hierdoor ontstaat een voordeel want er hoeven hierdoor privé geen uitgaven voor de auto te worden gemaakt. Hierdoor wordt een voordeel behaald ten opzichte van iemand met een privé-auto. In de omzetbelasting, inkomstenbelasting en loonbelasting wordt dit voordeel belast. De bijtelling komt in meerdere landen in Europa voor maar is zelden zo hoog als in Nederland.

Hoe wordt de bijtelling berekend?

De bijtelling is afhankelijk van de catalogusprijs en CO uitstoot van de auto en wordt geheven over de catalogusprijs van de auto. In het geval van een youngtimer of oldtimer mag de bijtelling worden berekend over de taxatiewaarde van de auto. Hiermee kan de bijtelling dus lager maar ook hoger uitvallen. Wij houden bij ons inkoopbeleid vanzelfsprekend rekening met de bijtelling.

Heeft u interesse in een groothandel die u helpt met het inkopen van bijtellingsvriendelijke auto’s? Neem dan contact met ons op!

>>bijtelling

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter