the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Classic car

Wat zijn classic cars?

Classic car is een verzamelbegrip voor oudere auto’s. Wat is dan oud en wat is niet oud? Fiscaal gezien is een auto oud als hij ouder is dan 30 jaar, want dan komt een classic car in aanmerking voor vrijstelling van de motorrijtuigenbelasting, ook wel wegenbelasting genoemd. Vanaf 1 januari 2014 verschuift deze grens van 30 jaar naar 40 jaar en komt er een overgangsregeling voor auto’s van 26 tot 40 jaar oud. De eigenaar van een classic car ontvangt automatisch bericht van een vrijstelling als het kenteken op zijn of haar naam staat.

Heb ik ook voordeel bij het verzekeren van een classic car?

Verzekeringsmaatschappijen hebben vaak specifieke polissen voor classic cars met een lagere premie. Hier kunnen heel andere normen worden gehanteerd dan de belastingdienst hanteert. De taxatie waarde en het kilometrage dat per jaar wordt afgelegd met de classic car worden vaak meegenomen in de tariefstelling van een classic car verzekering.

Interesse in een groothandel met classic car aanbod? Neem contact met ons op!

>>classic cars

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter