the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

duitse auto

Duitse auto gebruikt importeren

Er is een periode geweest dat het importeren van een Duitse gebruikte auto synoniem stond voor onbetrouwbaarheid. Niets is minder waar als we naar de dag van vandaag kijken. Veel mensen zien de voordelen van een gebruikte Duitse auto. Wat zijn dan die voordelen van een Duitse gebruikte auto? Allereerst is de Duitse automarkt veel groter, het aanbod is dus ook groter en het zoeken naar een auto met de ideale samenstelling is makkelijker. Mede omdat auto’s in Duitsland goedkoper zijn, is de gemiddelde Duitser geneigd om auto’s luxer uit te rusten. Dus als u op zoek bent naar een auto met relatief veel opties en accessoires, dan vindt u deze snel in Duitsland.

Bij het importeren uit Duitsland krijg je te maken met het transport, de invoer, het doen van BPM aangifte en het verkrijgen van een kenteken. Wij zijn hierin gespecialiseerd en beschouwen het als een fluitje van een cent!

Dealers en Duitse gebruikte auto’s
Ook Nederlandse dealers kopen veelvuldig Duitse gebruikte auto’s in. Bedrijven als het onze zijn gespecialiseerd in het aankopen van Duitse auto’s in volumes. We leveren ze veelal showroom klaar aan de autobedrijven die klant zijn bij ons. Onze kennis van de Duitse markt gaat vrij ver, we hebben er zelfs een vestiging, zodat we snel kunnen reageren op marktkansen! 

Interesse in een groothandel met een vestiging in Duitsland? Neem contact met ons op!

 

>>Duitse auto's

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter