the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Gebruikte auto's

De groothandel in gebruikte auto’s, een wereld op zich!

Voor veel eindgebruikers blijft de wereld van de gebruikte auto’s een ondoorgrondelijk terrein. Toch is het een wereld waar de afgelopen jaren veel duidelijkheid en professionaliteit is ingevoerd. Het vergelijken van gebruikte auto’s is door de veelvoud aan websites waarop gebruikte auto’s worden aangeboden heel eenvoudig geworden. Door goede tools zoals bijvoorbeeld de Nationale Autopas is voor aanbieders met een lagere moraal de gebruikte auto branche niet meer aantrekkelijk. 

Welke rol vervult Beernink & de Bekker | Global Car Company?

Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company  vervult als groothandel een minder zichtbare rol richting eindgebruiker. Wij kopen en verkopen nieuwe en gebruikte auto’s  van onder meer leasemaatschappijen en dealers. Als we kijken naar de situatie van dealers en retailers in het algemeen, dan sluit het assortiment dat door klanten wordt ingeruild vrijwel nooit aan op de vraag die er in de klantenkring naar gebruikte auto’s is. Reden voor veel autobedrijven om dus actief bij te kopen en af te stoten. Auto groothandelaren vervullen hierin een belangrijke rol en zijn daarmee belangrijke handelspartners van autobedrijven.

Doet u al zaken met de leukste groothandel in nieuwe en gebruikte auto’s?
U bent van harte welkom! 

 

>>gebruikte auto's

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter