the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

groothandel in gebruikte auto's

Groothandel in auto’s

Beernink & de Bekker | Global Car Company vervult als auto groothandel in nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfsauto’s een functie tussen institutionele aanbieders van auto’s en de retail zijde. Met institutionele aanbieders bedoelen we bedrijven die wekelijks in grote volumes gebruikte auto’s  verkopen, zoals leasemaatschappijen, grote dealergroepen en fleetowners, waaronder verhuurders. De retail zijde bestaat uit een brede groep autobedrijven die gebruikte auto's aan eindgebruikers verkopen. Dit zijn niet alleen dealers, maar ook universele autobedrijven en lokale handelaren.

Wat is de functie van een auto groothandel?

De functie van een auto groothandel is heel simpel. Een auto groothandel is in staat om op financieel - , logistiek - en commercieel gebied grote volumes auto’s te verhandelen. Institutionele aanbieders vinden dit prettig omdat ze dan grote hoeveelheden auto’s kunnen verhandelen zonder veel aanspreekpunten en debiteuren te hebben. Een auto groothandel werkt veelal met lagere marges en hogere volumes, en verkoopt meestal niet aan eindgebruikers. Kopers zijn universele autobedrijven en dealers in heel Nederland maar ook daarbuiten.

Is een groothandel in auto’s typisch iets Nederlands?

Een auto groothandel is niet specifiek een Nederlands fenomeen, maar het is wel zo dat er in ons land relatief veel auto groothandelaren actief zijn. Dit komt omdat de leasemarkt voor operationele leasing hier in een vroeg stadium volwassen was in relatief tot de omliggende landen. Bij deze leasevorm verkoopt de leasemaatschappij de auto aan het einde van het contract, waardoor je een grote concentratie auto’s op één verkooppunt krijgt die snel wordt verhandeld, een ideale omgeving voor auto groothandelaren.

Heeft u behoefte aan een gesprek met een auto groothandel met een moderne en heldere visie? Neem contact met ons op!

 

>>groothandel in nieuwe en gebruikte auto's

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter