the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Internationale autohandel

Internationale autohandel

Als we kijken naar de internationale autohandel dan is er in de afgelopen 5 jaar meer veranderd dan in de 25 jaar ervoor. In eerste instantie kijken we naar de export. Voordat er rest BPM van toepassing was, waren de exportvolumes vanuit Nederland laag. Vanaf het moment dat de internationale autohandel zich bewust is geworden van de BPM teruggave stegen de exportvolumes en het daarmee gepaard gaande bedrag dat aan BPM wordt teruggevorderd. Ook wij speelden en spelen hierop in: sinds 2008 beschikken we over een vestiging in Duitsland.

Import en internationale autohandel

Ten aanzien van de internationale autohandel en de import naar Nederland is er eveneens een trend waarneembaar. De consument is op zoek naar jong gebruikte auto’s met een benzinemotor, en het liefst 5 deurs. In de leasevloten zijn deze auto’s niet te vinden, en de consument ruilt ze niet in omdat hij/zij geneigd is om langer met de auto door te rijden. Bedrijven die zich bezighouden met de internationale autohandel importeren dit soort auto’s veelvuldig uit andere landen binnen de EU. Wij hebben hierin een trendsettende rol.

Interesse in een partner voor de internationale autohandel? Neem contact met ons op!  

>>Internationale autohandel

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter