the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Leasing

Leasing houdt in dat een auto beschikbaar wordt gesteld gedurende een vooraf overeengekomen termijn en vergoeding. DE twee belangrijkste vormen zijn:

Operational Leasing

Deze leasevorm lijkt het meest op huren, met dien verstande dat in geval van operational leasing veelal één berijder gedurende de looptijd in de auto rijdt. Om deze reden wordt er dus vaak een specifieke auto nieuw besteld voor een leasecontract.

Aan het eind van de looptijd gaat de auto bij operational leasing terug naar de leasemaatschappij. Soms is het mogelijk om de auto over te nemen van een leasemaatschappij na de leaseperiode, maar dit is niet standaard bij operational leasing. Bij operational leasing is doorgaans geen sprake van een krediet maar van een dienst. Operational leasing wordt in een boekhouding verwerkt als kosten.

Financial Leasing

Financial leasing is een objectgebonden krediet (dus met de auto als onderpand) dat wordt aaangegaan voor de aanschaf van een auto. Dit krediet wordt terugbetaald met een maandbedrag, de annuiteit. Deze bestaat uit rente en aflossing. Soms zitten er servicecomponenten in zoals bijvoorbeeld een onderhoudscontract. Na betaling van de laatste termijn (dit kan een hoge slottermijn zijn in verband met de wens van een klant om lage maandlasten te hebben) is de lessee eigenaar van het voertuig.  

Werknemers en ondernemen die een leaseauto rijden, zullen bijna in alle gevallen bijtelling moeten betalen. Dit houdt simpelweg in dat een percentage van de waarde van de auto bij uw inkomsten wordt opgeteld. Wanneer een auto na het leasecontract niet wordt overgenomen door de berijder, is de auto beschikbaar om bijvoorbeeld verkocht te worden.

Beernink & de Bekker | Global Car Company is partner van vele leasemaatschappijen daar waar het gaat om de aankoop van ex lease auto's. Interesse? Neem contact met ons op!

>>leasing

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter