the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Occasion

Auto Occasion

Het blijft een vreemde term: occasion. Letterlijk vertaald betekent occasion gewoon gelegenheid. Iets speciaals dus eigenlijk.

Hoe speciaal is een auto occasion eigenlijk?

Van de meeste auto’s zijn er natuurlijk in ruim voldoende mate occasions beschikbaar als we op internet kijken. Toch heeft iedere occasion zijn eigen verhaal, zijn eigen grote of kleine beschadigingen, maar ook zijn eigen aanbieder en prijs. En dat maakt een occasion toch weer iets speciaals. Of is het juist voor de koper speciaal omdat een occasion maar zelden wordt aangekocht, bijvoorbeeld van wege het feit dat een auto een duur artikel is?

Wie kopen er occasions en waar komen ze vandaan?

Occasions zijn een belangrijke markt in Nederland. Veel particulieren en ook dealers zoeken jong gebruikte auto’s met lage kilometerstanden. In de afgelopen jaren zijn er weinig nieuwe auto’s verkocht en dat houdt in dat de jong gebruikte auto’s schaars worden in de markt. De occasions die in Nederland aan worden geboden komen van verschillende partijen, bijvoorbeeld van een particulier, een merkdealer, een leasemaatschappij of worden uit het buitenland gehaald.

Hoe speciaal is een occasion voor Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company?

Ondanks het feit dat we per jaar zo’n kleine 100000 occasions verhandelen blijft het ons boeien en doen we ons werk iedere dag met liefde en plezier! Wij vinden iedere occasion nog steeds uniek en leuk, maar misschien moet je daarvoor een beetje vakidioot zijn. Iedere occasion is voor ons uiteindelijk een kans om een tevreden klant te krijgen.

Interesse in een groothandel in occasions die met liefde en passie haar werk doet?

Neem contact op met Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company!


 

>>Occasion

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter