the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Techniek

Techniek

De techniek wordt steeds belangrijker bij de groothandel handel in gebruikte auto’s. De reden is heel simpel: uiteindelijk zal vrijwel iedere auto zowel optisch als technisch moeten worden klaargemaakt voordat de auto wordt afgeleverd aan de eindgebruiker. Het heeft dus alles te maken met de klaarmaak kosten. Om een auto goed in te kunnen kopen is het belangrijk dat de auto dus niet alleen optisch maar ook technisch wordt geïnspecteerd. Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company inspecteert de auto’s op optische schades en techniek bij binnenkomst van de auto. Op deze manier zijn we in staat om onze koper een helder beeld te geven van de staat en de klaarmaakkosten.

Keten inspecties op techniek en optische staat

Leasemaatschappijen inspecteren de auto’s die terugkomen uit leasecontracten op optische staat en techniek. De reden is om waardevermindering als gevolg van het niet opsturen van schadeformulieren of onoordeelkundig gebruik te kunnen verhalen op de veroorzaker: de leaseklant en/of  de bestuurder van de auto. Het grote voordeel is dat deze rapporten niet alleen ter beschikking kunnen worden gesteld aan de lessee, maar ook aan toekomstige koper, veelal groothandelaren. Op het moment dat de leasemaatschappij de staat die op de inspectierapporten staat vermeld ook garandeert, dan vervalt de noodzaak voor kopers om fysiek te komen kijken.

Eén ding is dan wel duidelijk: bij binnenkomst zal de koper wederom de techniek en optische staat moeten controleren. Veel leasemaatschappijen hanteren namelijk een korte en concrete claimprocedure.

Interesse in een auto groothandel met zorg voor de optische staat en techniek?

Neem contact op met Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company!

>>techniek

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter