the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Universele autobedrijven

Universele autobedrijven

Traditioneel levert Auto Beernink & de Bekker zowel aan dealers als universele autobedrijven.
Universele autobedrijven met of zonder werkplaats die niet of nauwelijks nieuwe auto’s verkopen, moeten altijd een inkoopinspanning doen voordat ze kunnen verkopen. De gebruikte auto die bij een universeel autobedrijf op voorraad staat is veelal niet het gevolg van een inruil op een nieuwe auto, maar van een inkoop. Om deze reden bedient een professioneel universeel autobedrijf zich vaak van een auto groothandel als Auto Beernink & de Bekker | Global Car company.

Wat wordt bedoeld met een universeel autobedrijf?

Een univereel autobedrijf werkt vaak met alle automerken en is merkonafhankelijk, dit in tegenstelling tot een merkdealer, die een specifiek merk verkoopt. In de garage van een universeel autobedrijf wordt vaak een lager werkplaatstarief toegepast en werkt men vaak met goede onderdelen van een universeel merk, of in overleg zelfs met gebruikte onderdelen.

Sinds 2010 is er een Europese regeling van toepassing, waarin vastgelegd is dat ook onafhankelijke garages in de garantieperiode van een auto aan de auto mogelijk sleutelen.

Waarom doen universele autobedrijven graag zaken met Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company?

Dit antwoord is heel simpel. Ons inkoopteam steekt veel tijd in het speuren in de markt naar gebruikte auto’s van dealerkwaliteit. Deze tijd kunnen veel universele autobedrijven niet vrijmaken, omdat het bedrijf moet worden bemand. Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company is in staat om auto’s van dealerkwaliteit aan te leveren in ieder gewenst afleverniveau. Indien noodzakelijk leveren we de auto binnen enkele dagen na bestelling geheel verkoop klaar aan.

Universeel autobedrijf en interesse in een moderne auto groothandel? Neem contact met ons op!

>>universele autobedrijven

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter