the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Xenon

Xenon verlichting wat is dat eigenlijk?

Xenon licht is een fel witte lichtvorm, die een vergelijkbare intensiteit heeft als daglicht. Een andere benaming voor Xenon verlichting is HID: High Intensyst Discharge.

als je uitgaat van hetzelfde aantal watts, dan geeft Xenon gemiddeld zo’n 3 tot 5 keer zoveel licht dan de reguliere lampen.

Waarin verschilt Xenon?

Het verschil tussen de lampen zit hem in de lichtopwekking. De Xenon lamp laat het licht opwekken door een speciaal soort gas. In een xenon lamp zitten twee elektrodes. Tussen deze elektrodes wordt hoogspanning opgewekt. De vlamboog die dan ontstaat wordt ontstoken doordat de gasmoleculen in de lamp ioniseren.  Een normale halogeenlamp is ontworpen op basis van het gloeidraadprincipe.

Zit er kleurverschil in soorten Xenon?

De kleur van xenonverlichting verschilt. Het verschil zit hem in het soort gas waarmee de xenonlamp gevuld is, deze wordt aangegeven in een K-waarde (Kelvin) oftewel de licht-temperatuur. De licht temperatuur verschilt tussen de 5000k tot 14.000K. De kleurschakering zit tussen een blauwpaarse en witte tint.

Interesse in een autogroothandel met veel aanbod in auto's met Xenon?

neem contact met ons op!

>>xenon

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter