the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Inkopen bij Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company

Een goede transactie begint bij de inkoop!

Ons inkoopteam  maakt gebruik van alle soorten inkoopkanalen met maar één doel: u hoeft niet ver te zoeken want Beernink & de Bekker | Global Car Company levert exact wat u zoekt! Per jaar doen wij een kleine tienduizend transacties en daar zijn we best een beetje trots op!

Auto inspecteren

Inspecteren is belangrijk, dan weet u wat u koopt!

Iedere auto die wij kopen wordt bij binnenkomst grondig geïnspecteerd op technische en optische schade. Zo toetsen wij of de aangeleverde auto voldoet aan de staat die wij zijn overeengekomen met de verkoper en voorkomen we dat auto’s niet voldoen een het gewenste kwaliteitsniveau. 

Wat levert een goede inspectie mij op?

Voor u als koper heeft een goede inspectie uitsluitend voordelen: wij geven u een helder beeld van de staat en de klaarmaakkosten. Wel zo gemakkelijk!

 

Afhandeling

Hoe wordt een aankoop transactie afgehandeld?

Zodra u een auto heeft aangekocht start de afhandeling van een transactie. We factureren u de auto. en sturen u na ontvangst van de betaling de benodigde code waarmee u kunt vrijwaren. 
Wij transporteren de auto binnen gemiddeld vier werkdagen. Het transport tarief is niet inbegrepen in het aankoopbedrag, en wordt extra berekend tegen kostprijs. In geval van noodzaak kunnen wij spoedtransport verzorgen, u kunt de auto natuurlijk ook zelf afhalen.

 

 

Afleveringsklaar maken

Verkoopklaar aanleveren of zelf klaarmaken, u heeft de keuze!

Beernink & de Bekker | Global Car Company is in staat om aan alle afleveringswensen van autobedrijven te voldoen. Door ons volume hebben wij scherpe afspraken met leveranciers van klein schadeherstel. U hoeft dus financieel niet wakker te liggen van een restyledeukje, sportrepair of ster in de ruit. Op het gebied van klein schadeherstel staat de tijd niet bepaald stil. Het is ronduit verbazend hoe snel en goed klein schadeherstel tegenwoordig plaatsvindt. Door het klaarmaken aan ons over te laten koopt u zowel de auto als de werkzaamheden voor het verkoopklaar maken scherp in!
 

 

Transport

Hoe is het transport geregeld?

Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company beschikt over eigen vrachtwagens voor autotransport. Daarnaast maken wij gebruik van professionele auto transporteurs. Hiermee zijn we in staat om op zowel inkoop - als verkoopgebied snel te schakelen, zodat u het welbekende "Overtoom" gevoel ervaart. In de autoprijzen zit het transport niet inbegrepen!

Wanneer krijg ik mijn auto's?

De leadtime, dat is de tijd tussen het moment van het verstrekken van de transportopdracht en de daadwerkelijke aflevering, bedraagt maximaal vijf werkdagen. Gemiddeld gezien is een auto na drie werkdagen bezorgd. Als het snel moet dan geven we een spoedopdracht, die is iets duurder is maar binnen één tot twee dagen is uitgevoerd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de auto zelf te halen of met de klant naar ons toe te komen!

 

 

Import

Wanneer is import interessant?

Beernink & de Bekker | Global  Car Company koopt haar auto’s van professionele leveranciers uit heel Europa. De reden hiervan is dat we hiermee tegemoet komen aan de wens van onze kopers om jonge auto’s van dealerkwaliteit aan te leveren. De ervaring leert dat deze auto’s steeds minder makkelijk beschikbaar zijn op de Nederlandse markt en dan is import een prima oplossing. Auto’s van hetzelfde merk en type komen tenslotte uit dezelfde fabriek! Onze inkopers reizen door heel Europa om zelf te kunnen zien wat er wordt aangeboden. Zij kennen de markt en hebben toegang tot betrouwbare inkoopkanalen. Op deze manier kunnen we snel aan uw inkoopbehoefte voldoen.

 

 

>Kopen

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter