the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 

Remarketing en waardebepaling

Een goede waardebepaling gaat uit van meerdere benchmarks. In eerste instantie kijken we naar de retailprijs op internet en koerslijstwaarde. Hiernaast worden gezet eerder gedane transacties, courantheid en verwachte doorlooptijd. De koerslijst is tenslotte geen concreet bod, maar een statistische mehode om te bepalen wat een auto waard zou moeten zijn.

Wat is een auto nu echt waard?

Hoewel de waarde van een auto door de markt wordt bepaald, hangt de waarde van een auto mede af van het doel waarvoor er wordt getaxeerd. Een auto die vrij kan worden verkocht en waarvoor uitgebreid de tijd wordt genomen levert nu eenmaal meer op dan diezelfde auto op het moment dat deze zeer snel moet worden verkocht.

Indien noodzakelijk  maakt onze taxateur op klantwens een onderbouwd rapport, waarin diverse waarden worden weergegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de waarde in het economisch verkeer, de handelswaarde of de liquidatiewaarde. Onze registertaxateur beschikt zelfs over een certificaat dat je als taxateur ontvangt na het afleggen van een proef  van bekwaamheid bij de TMV, de federatie van Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders. Dat is van belang bij diverse redenen van taxaties, zoals bijvoorbeeld insolventie.

>>Waardebepaling

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter