the friendly professionals
+31 (0)53-428 25 48
Nederlands Deutsch English Polski Francais Español Pусский
 
Verkopen Bekijk het aanbod
Voorraad NL
Nu op twitter

Volop b2b mogelijkheden in #14% #bijtelling auto's. #Renault #Clio, #Peugeot #308, #Volvo #V40! pic.twitter.com/kTglKLBO6Q

     
Voorraad EU

Bod op uw auto?Verkopen

The show must go on!

Auto’s worden ingeruild of komen terug uit leasecontracten. Vanzelfsprekend wilt u niet alle auto’s aan eindgebruikers verkopen, al was het alleen maar vanwege uw liquiditeitspositie. Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company is een moderne auto groothandel, die door een omvangrijk internationaal netwerk van kopers in staat is om uw auto’s snel en op de juiste markt te verhandelen in ieder gewenst volume.

Veranderingen zijn kansen!

Door ons continu te concentreren op kansrijke afzetgebieden zijn we voor u van toegevoegde waarde. Wij richten ons hierbij altijd op de lange termijn en zien onze leveranciers als handelspartners waarmee we tot in lengte van jaren op een constructieve manier zaken willen doen. Interesse? Maak een afspraak en wie weet zijn uw auto's volgende week al verkocht aan die klant uit Polen of Scandinavië!    

Biddo ''guaranteed quality bids'' voor dealergroepen

Wat is Biddo?
Biddo is een remarketing platform voor inruilauto’s van dealergroepen, dat is opgezet door vijf auto groothandelsbedrijven. Biddo is gelanceerd in maart 2015 en is vanaf de start zeer succesvol. Vele dealergroepen uit de dealer top 100 maken inmiddels dankbaar gebruik van deze professionele dienst verlening.

Wat maakt Biddo zo uniek?
Biddo is een combinatie van dienstverlening en business- to- business autohandel.
De dienstverlening bestaat uit het doen van vier tot vijf gegarandeerde biedingen per auto, zes dagen per week en binnen 15 minuten. Dat kwartier is belangrijk, want klanten oriënteren zich op internet en komen zeer goed voorbereid  ''live'' naar de showroom. Een dealer doet er dus goed aan om in één keer een aantrekkelijk aanbod te doen, want die tweede kans komt er vaak niet omdat het aantal showroombezoeken per transactie afneemt.

Komen de biedingen tot stand door mensen of door software?
Biddo kent het grootste bied team van Nederland: een professioneel team van minimaal tien zeer ervaren inkopers (twee per groothandelsbedrijf) die inmiddels honderden auto’s per dag taxeren. De twee inkopers per groothandel overleggen samen voordat de bieding wordt gedaan. Doordat de vijf groothandels onafhankelijk van elkaar bieden ontstaat een effectief competitie element. Biddo levert op deze wijze het allerhoogste serviceniveau op het gebied van de remarketing van inruilauto’s.  

Wat is het doel van Biddo?
Het doel van Biddo is om dealers meer transacties te kunnen laten doen en een optimale opbrengst voor auto’s te realiseren. Dit leidt vervolgens tot meer transacties tussen de dealergroepen en de bedrijven achter Biddo. Om dit te bereiken is Biddo erop gericht om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoefte van een dealer.

Wat is het verschil tussen een taxatie en Biddo?
Taxeren is sinds de komst van Biddo verleden tijd. Met taxeren schatten we in wat een auto waarschijnlijk gaat opleveren. Met Biddo doet de verkoper uitsluitend een inspectie, hij stelt in feite de staat en specificaties van de auto vast. Hierop volgen geen taxaties en/of waardebepalingen, maar direct concrete biedingen. Op deze manier loopt een dealer geen risico en is het handelsproces zeer efficiënt.  

Waaruit bestaat het Biddo platform?
Het Biddo platform bestaat uit een taxatieapp en een webapplicatie. Beiden zijn zowel in Android als Apple gratis beschikbaar voor dealergroepen. Op het internetplatform kan een dealer op verschillende gebruikersniveau’s zijn biedingen inzien, en de complete remarketing afwikkelen.

Wat zijn de kosten van Biddo?
Dit antwoord is simpel. Het standaard  Biddo pakket kost helemaal niets zo lang de verhouding tussen het aantal taxaties en transacties maar in balans is. Hiervoor worden heldere en haalbare afspraken gemaakt met de aangesloten dealergroepen.

Biddo berekent dus geen softwarelicentie of commissie. De reden hiervan is simpel: de bedrijven achter Biddo hebben autohandel als core business, en zijn daarom gericht  op het doen van auto transacties. De dienstverlening die hieraan vooraf gaat wordt beschouwd als een investering in de relatie. Indien een partij aanvullende software wenst dan wordt dit op kostprijsbasis gebouwd.

Verlangt Biddo exclusiviteit?
De partners achter Biddo gaan uit van hun eigen kracht en verlangen geen enkele vorm van exclusiviteit. Er is dus voldoende ruimte om bijvoorbeeld auto’s zelf te verkopen. Basis blijft wel een minimum conversie tussen aangeboden auto’s en transacties, om zodoende de kosten van de dienstverlening te kunnen bekostigen uit transacties, maar dit percentage is zeer realistisch en wordt doorgaans zonder problemen gehaald.   

Ik heb interesse in Biddo, wat zijn de vervolgstappen?
Via de onderstaande link kunt u contact opnemen met Biddo.

http://www.biddo.nl/contact/

 

 

Taxatie

Taxeren

Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company taxeert iedere dag honderden auto’s. Afhankelijk van uw wens gebeurt dit telefonisch of met een compleet digitaal inname rapport. Wij reageren snel, in het geval van een internettaxatie zelfs binnen 30 minuten. Hoe nauwkeuriger wij gegevens van u ontvangen, hoe serieuzer wij kunnen taxeren. Denk hierbij niet alleen aan de compleetheid van de omschrijving maak ook over de leverdatum. Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company garandeert de getaxeerde waarde binnen de periode die met u wordt afgesproken. Interesse in onze taxaties? Neem contact met ons op!

Registertaxateurs

Wij beschikken over registertaxateurs die snel beschikbaar zijn voor alle soorten taxaties. Denk hierbij aan de liquidatie waarde, waarde in het economisch verkeer etc. Van deze service wordt gebruik door curatoren, pandhouders of gewoon mensen die hun auto willen laten taxeren in verband met bijtelling of verzekering. Daarnaast worden dit soort taxaties uitgevoerd bij overnames. Uiteraard ontvangt u per auto een taxatierapport!

 

Inkoop van particulieren

Bod op uw auto?U bent particulier en wilt uw auto verkopen?

Maak gebruik van onze inkoopservice!

Sinds kort bent u ook als particulier welkom voor het verkopen van uw auto. Voor alle duidelijkheid: wij vervullen een groothandelsfunctie. Onze kopers zijn in de meeste gevallen autobedrijven die uitsluitend auto's willen aanbieden die in een goede staat verkeren. Dat betekent simpelweg dat zowel wij als onze koper kritisch zijn op de staat van de auto's die worden in gekocht. U zult u als particulier verbaasd staan van de goede prijs die van ons ontvangt voor courante auto’s. Dit komt omdat veel mensen verwachten dat de autobranche grotere marges kent dan daadwerkelijk het geval is.

Met welke auto's maakt u ons blij?

Wij zijn voor de Nederlandse markt met name geïnteresseerd in auto's tot zo'n zeven jaar oud auto’s met kilometerstanden tot 120000 km die goed zijn onderhouden.

Naast de Nederlandse markt bedienen wij ook buitenlandse markten, en hier gelden vaak andere eisen. De kilometerstand is bijvoorbeeld minder belangrijk, de prijs des te meer. BTW auto’s (dit zijn auto’s waarop u als ondernemer vooraftrek van BTW heeft genoten) met een dieselmotor en een eerste registratie van na 15 oktober 2006 met een hoge catalogus prijs komen hiervoor bij voorkeur in aanmerking.

Wat is de top tien van auto's die Beernink & de Bekker graag bijkoopt?

We gaan hierbij uit van auto´s met een kilometerstand tot 100.000 km.

1. Toyota: Yaris
2. Ford: Fiesta 5 deurs Titanium, Ka
3. Volvo: V40 nieuw model, V60, V70, XC60, XC70, XC90
4. Nissan: Xtrail automaat, Note
5. Daihatsu: Sirion
6. Honda: Jazz
7. Mercedes: A klasse vanaf 2012, B klasse vanaf 2011, CLA klasse vanaf 2013
8. BMW: 1 serie nieuw model
9. Citroën: C2, C4 Picasso, C5 Tourer
10. Renault: alle typen met TCE motoren

Hoe verloopt de verkoopprocedure?

De procedure voor de verkoop van uw auto is zeer eenvoudig: U belt met één van onze inkopers. Zij stellen u een paar vragen en verzoeken u eventueel om wat foto’s te mailen. Daarna ontvangt u een voorstel. Als u akkoord bent met het voorstel dan maken we een afleverafspraak te Enschede. Vervolgens verzamelt u alle benodigde documenten die voor de afwikkeling nodig zijn, zie onder. Bij aankomst in Enschede wordt u, als u particulier bent, gevraagd een inkoopverklaring te ondertekenen. Hierin maken we een aantal basisafspraken over de transactie. Zo vragen wij u onder meer te verklaren dat u gerechtigd bent de auto te verkopen en dat de kilometerstand juist is. Vervolgens wordt de auto technisch en optisch geinspecteerd. Als de auto akkoord is bevonden dan maken wij direct per internetbankieren geld over naar de betreffende bankrekening. Wij doen geen contante transacties. U ontvangt een bewijs van betaling van onze bank en een vrijwaringsbewijs. U kunt desgewenst in onze wachtruimte plaatsnemen en de auto pas overdragen als u ziet dat het bedrag op uw rekening is bijgeschreven. Er is internet aanwezig. Indien gewenst brengt onze shuttle u naar het station Enschede.

Details die belangrijk zijn voor voor de aflevering

Voor een snelle afhandeling verzoeken wij u het volgende mee te nemen:

 • De kentekencard, of het compleet kentekenbewijs inclusief het overschrijvingsbewijs.
 • Beide sleutels.
 • Onderhoudsboekje inclusief onderhoudsverleden.
 • Werkplaatsfacturen indien beschikbaar.
 • Een akte van erfrecht als de auto uit een nalatenschap afkomstig is.
 • Bankpas van de rekening waarop wij de betaling op mogen overmaken. Dit is de rekening van de eigenaar of een rekening die door degene die een nalatenschap mag afwikkelen is aangegeven.
 • Legitimatiebewijs van degene op wiens naam de auto staat geregistreerd, of van degene die conform een te overleggen akte van erfrecht een nalatenschap mag afwikkelen.
 • Een ingevulde machtiging als iemand anders dan de kentekenhouder of degene die de nalatenschap mag afwikkelen de auto aan ons aflevert.

Bijzonderheden

 • Wij verzoeken u de auto van binnen en buiten schoon aan te leveren.
 • U kunt hiervoor gebruik maken van een wasstraat op slechts enkele minuten van onze locatie. De wasbeurt is voor onze rekening als u de kassabon meeneemt. Het adres is Avia Weghorst, Kanaalstraat 335, 7547 AT Enschede.
 • Mocht de auto niet schoon worden ingeleverd dan zullen wij de auto schoonmaken. De afleveringsprocedure zal hierdoor aanzienlijk langer duren.

Voorbehoud

 • Als een auto niet in de overeengekomen technische en/of optische staat verkeren en de herstelkosten zijn hoger dan €150,- exclusief BTW, ter beoordeling aan onze inkoper, dan behouden wij ons het recht voor om de herstelkosten in mindering op de inkoopprijs te brengen.
 • Wij berekenen de herstelkosten op basis van kostprijs, dus zonder winstopslag. Bij overmatig veel optische of technische schade zullen wij de transactie annuleren.
 • Mochten wij niet beschikken over de kentekencard of het complete kenteken dan kunnen wij de auto helaas niet inkopen.
 • Indien onze inkoper, om welke reden dan ook, twijfelt aan de herkomst of staat van auto dan wel de wetmatigheid van de transactie dan behouden wij ons het recht voor om zonder opgave van redenen of vergoeding van kosten de transactie te annuleren.

Routebeschrijving

Voor een routebeschrijving van uw adres naar de Avia wasstraat bij ons in de buurt klik hier
Voor een routebeschrijving van de wasstraat naar ons adres klik hier
Voor een routebeschrijving van ons adres naar uw woonadres klik hier

 

Leveranciers

Waar kopen wij in?

Om aan de behoefte van onze kopers te kunnen voldoen maakt Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company  gebruik van alle beschikbare inkoopkanalen, zowel live als online, in heel Europa. De auto’s die wij inkopen zijn hoofdzakelijk afkomstig van:

 • dealers
 • leasemaatschappijen
 • importeurs
 • verhuur maatschappijen
 • fleetowners
 • curatoren
 • veilinghuizen

Behoort u tot één van deze doelgroepen en heeft u interesse in een stabiele handelspartner?
U bent van harte welkom!

 

Afhandeling

Afhandeling van inkooptransacties

Beernink & de Bekker | Global Car Company beschikt over een team van professionals dat in staat zijn om u adequaat van dienst te zijn. Denk hierbij niet alleen aan de verkoop maar ook aan financiën, administratie en logistiek.

Hierdoor kan Auto Beernink & de Bekker | Global Car Company transacties van vrijwel iedere omvang snel en grondig afhandelen op het gebied van betaling, logistiek en documenten. Voor u een vertrouwd gevoel!

 

Transport

Transport van ingekochte voertuigen

Onze afdeling logistiek is een belangrijke spil in het totale proces, want zij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van onze transacties in heel Europa. Hierbij maken wij gebruik van diverse gespecialiseerde transporteurs en natuurlijk van ons eigen materieel. Op deze manier bereiken we maximale efficiency en profiteert u van de kortst mogelijke doorlooptijd.

 

 

Export

Exporteren via the Global Car Company

In 2008 startten wij in Duitsland de Global Car Company. Dit kwam voort uit onze ambitie om actief te zijn op Europees niveau. Duitsland is in omvang Europa’s grootste markt, en wordt veel bezocht door kopers uit andere landen. Veel auto’s die wij in Nederland kopen vinden uiteindelijk via onze vestiging in Duitsland hun weg naar andere landen in Oost Europa, Zuid Europa en Scandinavië.
De top van landen waarnaar wij exporteerden in 2013 zijn Polen, Roemenië, Litouwen, Tsjechië en Frankrijk.  

Sinds september 2013 opereren wij vanuit een nieuwe A1 locatie in Lohne-Wietmarschen, direct aan de A31. De inkoop van de voertuigen in Nederland vindt veelal plaats vanuit onze Nederlandse vestiging, terwijl de buitenlandse koper in verbinding met ons Duitse verkoopteam staat. Beide vestigingen liggen zo'n 30 autominuten uit elkaar. Hierdoor verloopt de export van uw voertuigen erg snel en efficient.

 

>Verkopen

 
© 2018 Auto Beernink & de Bekker | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap
Volg ons op: Volg Auto Beernink & de Bekker op LinkedInVolg Auto Beernink & de Bekker op Twitter